Este important ca fiecare utilizator de usi automate, porti, bariere etc sa fie familiarizat cu principiile corecte de functionare ale acestora, cu manevrele care sunt permise si cele care nu sunt permise, cu eventualele probleme cu care se pot confrunta in cazul in care sistemul se defecteaza. Pentru asemenea cazuri, suntem permanet la dispozitia celor interesati pentru consiliere si asistenta.

Buna functionare a sistemelor automate prelungeste durata de viata, atat a partii mecanice, cat si a sistemelor de automatizare. Pentru depistarea la timp a eventualelor disfunctionalitati , recomandam reviziile periodice. O defectiune aparent minora poate duce, in timp, la defectiuni majore, care sa impiedice functionarea corecta si sa scurteze durata de viata a produsului.

Echipa de mentenanta si revizie asigura intretinerea tuturor componentelor(mecanice, automate)pentru asigurarea sigurantei si fiabilitatii lor. In functie de caz, oferim programe de mentenanta cu inspetie periodica in fiecare luna, o data la 3 luni, o data la sase luni sau o data pe an.