TELEFON0364-405.613 | 0747-097.067
EMAILoffice@service-automatizari.ro
PROGRAMLuni - Vineri 8.00 - 16.00
CONTACTEAZA-NE!

Bine ai venit la
FCR Grup

FCR Group este o companie specializata în domeniul automatizarilor: usi automate, usi culisante automate, usi batante automate, usi din sticla automate, ferestre automate si reparatii / service automatizari.

Scopul nostru este acela de a duce la bun sfarsit toate proiectele indiferent daca este vorba despre usi automate, ferestre automate, usi glisante automate, control acces etc. Folosim echipamente profesionale de la marci renumite: GU-BKS, Ditec, CAME, si utilizam doar piese de schimb originale atunci cand le inlocuim pe cele uzate, motive care asigura o reparatie eficace.

Facem parte din marea familie FCR Grup, care cuprinde urmatoarele servicii: Service Termopane cu activitate in: Cluj, Oradea, Sibiu, Targu-Mures, Zalau, Baia-Mare, Alba-Iulia si Sticla Romania cu activitate in oarasele mentioante anterior. Detalii gasiti pe www.balustrade-romania.ro, www.sticla-romania.ro, www.servicetermopanecluj.ro.

Noi punem accentul pe calitate! Comunicarea cu clienții noștri reprezintă un atuu important în satisfacția pe care aceștia o au la finalizarea lucrărilor.

Img

Img

Img

Serviciile noastre sunt realizate de profesioniști, care se află mereu în pregătire și instruiți în ultimele apariții în domeniul automatizarilor.

Garanția calitătii unui serviciu bine prestat. Oferim cele mai bune soluții la prețuri avantajoase.

Vom oferi o analiză a costurilor după care vom începe lucrările numai după acordul dvs.

SERVICII

FCR Group ofera servicii de instalare, verificare si de diagnoza a starii automatizarilor pentru a depista defectele si a determina cauzele acestora. In urma acestor procese sunt realizate rapoarte care cuprind:


OFERIM CELE MAI BUNE SOLUTII

Comunicarea cu clienții noștri reprezintă un atuu important în satisfacția pe care aceștia o au la finalizarea lucrărilor.

CONTACTEAZA-NE

Parteneri